avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Spune-ne cine eşti Utilizatori din toate colturile lumii
Discuție deschisă în Spune-ne cine eşti

Utilizatori din toate colturile lumii

Stiati ca Avocatnet.ro este vizitat de romani aflati pe mai toate meridianele lumii? Din punctul meu de vedere, unul dintre avantajele oferite de internet este deschiderea cu care vorbesc intre ei oameni care in viata reala n-au cum sa se intalneasca vreodata.

Si apoi, cine stie?, peste cativa ani poate o as aveti nevoie de sfaturi juridice de la un avocat din SUA, Franta, Germania si asa mai departe. Forumul Avocatnet.ro va poate ajuta. Pentru ca Forumul inseamna comunitatea Avocatnet.ro
Cel mai recent răspuns: Usplany62 , utilizator 23:06, 12 Octombrie 2023
Eu am gasit raspunsul sunt si avocat si contabil si am si firma deci ....combinatia ideala pentru Romania si nu numai.
Rules : fa'te tata avocat si contabil separat si totusi impreunat :))
in viatza de zi cu zi informatia inseamna putere si probabil de cele mai multe ori de aceea suntem informati gresit!!!
asta e parerea mea.
acum informatia exista peste tot insa trebuie sa stii cum sa faci rost de ea!!!
www.avocatnet.ro pt mine este un mijloc prin care fiecare, dezinteresat, ofera niste informatii pentru a obtine altele la randul lui.
eu sunt un mic intreprinzator si contabil si avocat in acelasi timp(viatza m-a invatat ca trebuie sa stii de toate!!!)
Forumul Avocatnet.ro cu siguranta ne poate ajuta.Forum=comunitate =unde-s multi puterea creste.Multumim pentru aceasta oportunitate.
camyroxy25@yahoo.com
B-) Time is money! ...Sunt economista, trebuie sa fiu la curent cu legile!
Putem face si cumparaturi! :) Super. Va salut pe toti cei care faceti eforturi sa mearga acest site f. bine. Cu stima, Mihaela M. Bucuresti
Salutari tuturor, inca nu sunt un contabil experimentat, de fapt nu stiu daca ma pot numi contabil...avand in vedere ca am facut doar un curs de contabilitate computerizata, lucrez de un an - contabilitate primara, si abia acum am hotarat sa incep si facultatea. Multi m-au luat peste picior cand am incercat sa obtin mai multe informatii ce tin de contabilitate(de la intocmire si inregistrare documente primare pana la legislatie)...poate aveau impresia ca vreau sa le fur scaunul de sub fund...nu asta a fost intentia mea...altii au fost bucurosi sa ma invete ce stiau si ei, dand astfel sansa unui alt "copil" de a duce mai departe aceasta meserie. Pe aceasta cale va multumesc voua celor care mai intrati din cand in cand pe acest forum si mai dati cate un sfat celor nelamuriti in diverse probleme, juridice sau contabile. Nu toti suntem la fel...nu toata lumea isi baga nasul doar de dragul de a face ceva indiferent ca fac bine sau nu...mai sunt si oameni carora trebuie sa le dati o sansa si de care sa fiti mandri ca va calca pe urme...va multumesc pentru rabdarea de a-mi citi mesajul, va pup!

Alte discuții în legătură

Cum pot sa avansez in contab anonim anonim Daca diploma de absolvire a cursului este de la CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE pot ca persoana fizica sa prestez servicii de contabilitate ? (vezi toată discuția)
Doar un sfat.... *2007* *2007* Stiu ca nu sunt indreptatita sa scriu in aceasta sectiune a forumului...dar as vrea sa cer un sfat unor oameni avizati in ale "scolii" ....as vrea sa ma ... (vezi toată discuția)
Diploma de licenta relyrely2010 relyrely2010 In anul 2006 m-am inscris la Facultatea de Management Turistic si Comercial din cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir pentru a-mi completa studiile si sa pot ... (vezi toată discuția)