Stiati ca Avocatnet.ro este vizitat de romani aflati pe mai toate meridianele lumii? Din punctul meu de vedere, unul dintre avantajele oferite de internet este deschiderea cu care vorbesc intre ei oameni care in viata reala n-au cum sa se intalneasca vreodata.
Si apoi, cine stie?, peste cativa ani poate o as aveti nevoie de sfaturi juridice de la un avocat din SUA, Franta, Germania si asa mai departe. Forumul Avocatnet.ro va poate ajuta. Pentru ca Forumul inseamna comunitatea Avocatnet.ro
Buna seara!:) Nu sunt nici contabil , nici jurist....sunt doar un inginer care, ca multi altii din breasla, in '94 s-a orientat spre altceva...adica spre resurse umane-salarizare .
Ma bucur ca am gasit acest site, ma ajuta sa gasesc raspunsuri la unele intrebari, sa aflu la timp de modificarile legislative , precum si modul cum pot fi intelese sau interpretate .Din cand in cand imi dau si cu parerea :"> (am citit undeva ca se dau si premii;))
Mie imi place foarte mult acest site. Nu sunt nici avocat, nici jurist, nici contabil, dar imi place sa fiu la curent cu cele mai noi reglementari aparute. Astfel de pe acest site am aflat de contractul unic colectiv pentru anii 2007-2011. Mie imi este foarte util si apreciez acest site si pe cel care il gestioneaza. Felicitari!
Buna ziua,ajutati_ma cu un raspuns: absolventii facultatilor de Drept au echivalare a diplomei pentru a practica in tarile UE?Care sunt conditiile de echivalare a acestei diplome si cum se procedeaza,? Multumesc anticipat ,pentru raspuns.O zi buna,tuturor.
Doar un sfat....
*2007*
Stiu ca nu sunt indreptatita sa scriu in aceasta sectiune a forumului...dar as vrea sa cer un sfat unor oameni avizati in ale "scolii" ....as vrea sa ma ... (vezi toată discuția)