avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Important
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Important

Am creat aceasta rubrica de discutii datorita faptului ca multi oameni intreaba Avocatnet.ro despre servicii contabile. De ce sa nu intrebe un contabil sau, mai simplu, de ce sa nu gaseasca o oferta de servicii contabile chiar aici, in Forum-ul Avocatnet.ro?
din punctul meu de vedere,patronii care nu apreciaza munca unui contabil (sint multi),merita sa plateasca amenzi,penalitati,etc. Aud frecvent:"....am 5 facturi pe luna...",dar nu spune ca face productie.
ca sa nu mai vorbim de celelalte 100 lucrari la negru (pe langa cele 5 facturi) pentru care contabilul tre sa-si prinda urechile in menghina!
asa este.patronul spune ca ai de munca doar trei zile desi este convins ca vei munci si noaptea ca sa il scoti la lumina.intrebarea mea este: oare nu putem face nimic sa-i aducem cu picioarele pe pamint,astfel incit sa-si nu-si mai bata joc de munca noastra?
II poti pune actele in brate....sa vada in cat timp le rezolva el
corect! ii punem actele in brate(am facut asta).dar ce ne facem cu dragii nostri colegi care le dau nas patronilor spunind:"....va rezolv eu la un pret mai mic.....".sint convinsa ca multi dintre colegii nostri nu isi calca in picioare demnitatea si prefera sa renunte la client ,ce ne facem cu ceilalti colegi din cauza carora patronii ajung sa-si bata joc de munca noastra si sa nu ne mai acorde respectul cuvenit?

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un contabil pentru o firma noua. silviu2403 silviu2403 Buna ziua, Am infiintat de curand o societate comerciala si este prima data cand fac acest lucru. Ce ma sfatuiti sa fac, sa merg la o firma care se ocupa de ... (vezi toată discuția)
Contabilitate in partida simpla ap Apostol Maria Apostol Maria In vechiul Statut a fost prevazut ca AP Rezidenz-Cartierul german organizeaza si conduce contabilitatea in partida dubla , cu depunere de BIlant contabil la ... (vezi toată discuția)
Expert contabil cretziella cretziella de 2 ani tin contabilitatea catorva societati avand la baza un cur s de contabilitate(tot de la nir la bilant). anul acesta am absolvit finante banci. ma ... (vezi toată discuția)