avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort - partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort - partaj

Sunt căsătorită de 21de ani,2copii elevi,unul major.Casa este a soțului,de la părinți.Am avut un srl din 2003unde el era asociat unic.Eu aveam loc de munca din1995unde sunt si in prezent.Munca in magazin era comuna,când era treaz in rest a mea.Eu serviciu,magazin,copii,casa.El prieteni,băutură,mâncare,lăutari.O săptămână așa si una așa.In2012 când izvorul a secat si eram falimentari a plecat in străinătate.A cumpărat doua mașini si le-a trecut pe firma.Acum a mai cumpărat una,cu bani din banca pentru copil,dar pe numele meu mașină.In fiecare luna ne trimitea bani pentru casa si redresarea magazinului cat considera el.Când venea in concediu,de trei ori pe an risipea tot cu aceleași chefuri.Bineînțeles ca toate se lașau cu jigniri,vorbe urate,apoi o palma,doua după care a venit si bătaia zdravănă
La ultima 22zile de la medicul leg.Le-am meritat pentru ca ii stric concediile la care are dreptul si ii fur banii.Ac srl-ul este suspendat,cu taxele plătite de mine,am doua credite pe numele meu.Întrebarea mea este:eu nu am nici un drept la nimic?Ma amenința ca ma arunca in strada.Copilul cel mic nu vrea sa plece din casa lui,chiar daca ii e frica de el când e beat.Daca plec fara copil pana îmi aranjez si eu cate ceva,nu stiu din ce,intru la abandon?Nu pot aștepta inca o bătaie sau moartea.El are acte pe banii pe care mi i-a trimis.Eu nu am acte pentru cum s-au cheltuit.Acum ma amenința ca ma acuza si de furt.Este posibil?
.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 16:08, 1 Decembrie 2016
Poate sa fie riscant pentru proces sa plecati fara copil in sensul ca veti pierde copilul...
Nu este recomandabil sa plecati fara copil.

Divortul se rezolva.
Buna ziua,
1. divortati.
2. Solicitati partajul bunurilor realizate in perioada casatoriei si anume inbunatatirile la casa si TOATE celelalte.
3. Ar fi bine daca cel mic ar merge cu dumneavoastra dar ....
4. Angajati un avocat care sa va ajute in demersuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Haideti sa scriem povesti! Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Istoria lui Yakov-povestitorul Binecuvântat şi slăvit fie numele Domnului peste lumea pe care El a facut-o prin voia Sa! Am să vă spun acum o poveste. ... (vezi toată discuția)
Mesajul de aur Ares-3 Ares-3 De foarte multe ori am citit in forum raspunsuri care m-au facut sa zambesc sau chiar sa rad datorita umorului de buna calitate pe care-l contineau. Sunt ... (vezi toată discuția)
Zodiac... :) tanguera tanguera [b]BERBEC [/b](21 martie – 20aprilie) [b]Simbol[/b]: Berbecul. Ala din Evul Mediu cu care se daramau portile castelelor. Baga bine in cap chestia ... (vezi toată discuția)