avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare auto

Buna seara,
Am si eu o intrebare am cumparat un auto dar pe numele sotului meu as dori sa intreb daca exista vreo documentatie legala la notariat sau in alta parte sa facem vreun act in care sa fiu trecuta si eu in actul de vanzare cumparare al masini dar sa ramana sotul pe talon si pe actul de inmatriculare al masini? Mentionez ca suntem casatoriti legitim dar totusi as dori sa stiu daca exista vreo solutie sa fiu in acte .:(
Cel mai recent răspuns: stefania02 , utilizator 08:41, 4 Decembrie 2016
Daca bunul mobil a fost achizitionat in timpul casatoriei este bun comun
Actul de achizitie bun mobil pe numele sotului a fost incheiat la notar ?
La notar nu a fost doar la un centru de acte vanzare cumparare auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numar de proprietari la o masina. urgent omiduka omiduka Suntem 2 tineri necasatoriti, si cumparam o masina. Putem sa fim amandoi prorietari , masina sa fie pe ambele nume?Sau unul e proprietar si unul ... (vezi toată discuția)
Declarare autoturism cu contract comodat la taxe si impozite IonutR IonutR Buna ziua, Locuiesc in Bucuresti, sectorul 3. Folosesc un autoturism cu nr de TR (Teleorman), declarat la Taxe si Impozite Teleorman (pentru care se ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui in cartea masinii Alina Pitesteanu Alina Pitesteanu Buna seara. In urma divortului, eu am revenit la numele dinaintea casatoriei. In timpul casatoriei, am achizitionat o masina pe care am inmatriculat-o pe ... (vezi toată discuția)