avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Denigrare imagine
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Denigrare imagine

Buna ziua!
Cineva a lasat un comentariu jignitor la adresa mea (desi nu mi-a mentionat numele, era vorba despre mine) pe contul prietenului meu. Contul este fals sigur, dar daca aflu cine este, pot chema acea persoana in instanta pentru denigrarea imaginii? (Am angajat un hacker care imi poate spune cine este. poate fi o dovada asta?)
Cel mai recent răspuns: xRaven , utilizator 00:48, 13 Ianuarie 2017
Mai degraba puteti avea probleme cu Politia daca hackerul ii sparge contul.
1. Trebuie sa demonstrati explicit ca acel comentariu era despre dumneavoastra. Daca nu apare numele dumneavoastra in context, aveti sanse aproape de zero.
2. Nu exista conturi false pe Facebook, doar conturi care nu au nume reale, un lucru total diferit.
3. S-ar putea sa va alegeti si dumneavoastra si hacker-ul cu dosar penal in functie de ce daune s-au creat utilizatorului hackuit. De la o simpla amenda, la puscarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cineva pretinde ca sunt eu pe facebook lupas_camelia lupas_camelia Buna ziua, De ceva timp cineva creeaza conturi cu numele meu pe Facebook si trece la informatii lucruri care nu sunt adevarate si care aduc prejudicii ... (vezi toată discuția)
Postare imagini din intimitate pe facebook Andreeab89 Andreeab89 Buna ziua, am avut mai multe imagini si filmulete care mi-au fost furate de pe pc in intimitatea mea si persoana sau persoanele care au facut asta mi-au facut ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am o speță des întâlnită, dar deranjanta, chiar ... Vasile P. Vasile P. Buna seara, Am o speță des întâlnită, dar deranjanta, chiar nelegala despre folosirea unei poze cu mine în uniformă militară de epocă, folosită pe ... (vezi toată discuția)