Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare rapida personal contractual

La functionari publici avem promovare rapida la 1 an. La personalul contractual nu am gasit in lege aceasta posibilitate. Prin comparatie putem sa promovam personalul contractual dupa un an sau asteptam 2-3 cum zice legea ?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 13:40, 5 Decembrie 2016
Pentru personalul contractual nu exista aceasta posibilitate. Oricum, nici pentru functionarii publici nu a mai organizat ANFP-ul promovarea rapida de niste ani de zile...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea functionarilor publici in noua lege a salarizarii functionar public functionar public Am citit cu atentie(zic eu) noua lege a salarizarii, dar n-am gasit paragraful care sa vorbeasca despre promovarea de la un grad la altul (ex: de la principal ... (vezi toată discuția)
Promovarea rapida a functionarilor publici cielodellasera cielodellasera Buna ziua. As dori sa stiu daca m-as putea incadra in prevederile art. 70 alin. b din Statutul functionarilor publici pentru a participa la concursul de ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad consilier juridic - 2011 PRUNA CORINA PRUNA CORINA Am 5 ani in functia de consilier juridic la o primarie.Dupa 5 ani eu cred ca trebuie sa dau examen de promovare in gradul principal.Din aug. 2010 am fost ... (vezi toată discuția)