avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare rapida personal contractual
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare rapida personal contractual

La functionari publici avem promovare rapida la 1 an. La personalul contractual nu am gasit in lege aceasta posibilitate. Prin comparatie putem sa promovam personalul contractual dupa un an sau asteptam 2-3 cum zice legea ?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 13:40, 5 Decembrie 2016
Pentru personalul contractual nu exista aceasta posibilitate. Oricum, nici pentru functionarii publici nu a mai organizat ANFP-ul promovarea rapida de niste ani de zile...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea functionarilor publici in noua lege a salarizarii functionar public functionar public Am citit cu atentie(zic eu) noua lege a salarizarii, dar n-am gasit paragraful care sa vorbeasca despre promovarea de la un grad la altul (ex: de la principal ... (vezi toată discuția)
Promovarea rapida a functionarilor publici cielodellasera cielodellasera Buna ziua. As dori sa stiu daca m-as putea incadra in prevederile art. 70 alin. b din Statutul functionarilor publici pentru a participa la concursul de ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad consilier juridic - 2011 PRUNA CORINA PRUNA CORINA Am 5 ani in functia de consilier juridic la o primarie.Dupa 5 ani eu cred ca trebuie sa dau examen de promovare in gradul principal.Din aug. 2010 am fost ... (vezi toată discuția)