avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovarea rapida a functionarilor publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovarea rapida a functionarilor publici

Buna ziua.
As dori sa stiu daca m-as putea incadra in prevederile art. 70 alin. b din Statutul functionarilor publici pentru a participa la concursul de promovare rapida in anul 2017, in conditiile in care nu am implinit inca vechimea de 9 ani si nu am urmat cursuri de manager public/perfectionare.
Mentionez faptul ca in prezent sunt inspector principal, lucrez in cadrul aceleiasi institutii din ianuarie 2009, iar vechimea de 9 ani pentru a putea promova in functia de inspector superior se implineste in ianuarie 2018. In cadrul institutiei in care lucrez urmeaza sa se desfasoare concursuri de recrutare si promovare in luna ianuarie 2017. As putea participa la concurs prevalandu-ma de prevederile privind promovarea rapida a functionarilor publici, in conditiile in care nu indeplinesc aceasta conditie de vechime sau trebuie sa astept pana in anul 2018 pentru a putea participa?
Va multumesc si astept raspunsul Dvs.
O zi buna.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 17:10, 12 Ianuarie 2017
Concursul pentru promovarea rapida a functionarilor publici se organizeaza de ANFP la sediul propriu (art. 70 alin. 3 din legea 188/1999) si nu la institutiile angajatoare, iar, din cate stiu, ANFP-ul nu a mai organizat acest concurs de ceva ani... Trimiteti-le un mail si vedeti ce planuri au pentru anul 2017.
Ultima modificare: Joi, 12 Ianuarie 2017
Kyandra, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare rapida functionar public sonia1978 sonia1978 Sunt functionr public la o primarie de municipiu, inspector principal tr. I. Ma intereseaza daca pot participa la concursul organizat pentru promovare rapida, ... (vezi toată discuția)
Ascensiunea in cariera a functionarului public Justitiarul711 Justitiarul711 Gradatiile se acorda din 3 in 3 ani. Exista vreo posibilitate ca functionarul sa poata primi gradatie la un interval mai mic? sa zicem 2 ani cu aprobarea ... (vezi toată discuția)
Promovarea functionarilor publici in noua lege a salarizarii functionar public functionar public Am citit cu atentie(zic eu) noua lege a salarizarii, dar n-am gasit paragraful care sa vorbeasca despre promovarea de la un grad la altul (ex: de la principal ... (vezi toată discuția)