avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie de intretinere

Buna seara,as dori si eu,va rog, sa ma indrumati referitor la o situatie:
*in urma cu 1 luna si jumatate am depus o plangere la politie impotriva fostului sot pentru neplata pensiei alimentare a copilului,pensie ce nu a mai platit+o de 2 ani pana in prezent.Specific ca nu este prima oara cand depun plangere ,iar de fiecare data doar platea cateva luni apoi se facea ca uita desi suma este derizorie(165 lei-luna).Problema mea este ca pare ca nimeni nu+l poate face sa plateasca,el nu vrea,politia nu+l poate obliga iar pana la judecata ni se lungesc urechile#-o si daca nu are nimic pe numele lui nu are ce executa,desi administreaya o firma personala nu are nimic trecut pe numele lui.Ce se poate face pentru a+l face sa plateasca si pentru a ne recupera restantele?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: daniela1385 , utilizator 11:10, 5 Decembrie 2016
Daca asa l-ati mai facut sa mai plateasca ceva, continuati cu plangeri penale si pe mai departe.
Multumesc.Eu inteleg ca doar cu plangeri se rezolva dar problema e ca politia mi se pare ca o cam lungeste cu asteptarea,sunt 2 luni de la plangere in care nu s-a rezolvat nimic,mi se spune doar ca asteapta raspunsuri si atat.Totusi este o datorie acumulata de 2 ani.Nu exista nimic ce pot face sa grabesc procesul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfat in legatura cu neplata pensiei alimentare raichard raichard buna ziua va rog sa ma indrumati si pe mine unde sa merg deoarece de 5 luni nu am mai primit pensia alimentara a minorei si va rog sami trasmiteti si actele ... (vezi toată discuția)
Voi primi vreodata pensia alimentara sau nu? ADANNA ADANNA Sunt divortata din aprilie anul trecut, am in custodie 2 copii minori, iar ex-sot nu le-a mai platit copiilor de 3 luni pensia alimentara. Un an de zile, cat ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Bughy2003 Bughy2003 O singura intrebare. In situatia in care, hotararea judecatoreasca il obliga pe fostul sot la plata pensiei alimentare (de la data introducerii plangerii, pana ... (vezi toată discuția)