avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1482 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Restituire parte din subventie somaj
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Restituire parte din subventie somaj

In urma unui control de la AJOFM s-a stabilit ca am incasat necuvenit subventie si pentru perioada in care salariatul era in concediu medical. Astfel trebuie sa restituim la AJOFM suma de 900 lei. Care este monografia contabila corecta in acest caz si tratamentul fiscal?

Alte discuții în legătură

Subventie - urgent!!! va rog!!! ana_abo ana_abo In aprilie 2010 am primit subventie de la APIA pentu teren agricol cultivat in 2009, se constata acum in septembrie ca s-a incasat cu 450 lei mai mult, deci e ... (vezi toată discuția)
Subventie pentru comision contragarantare credit anita10 anita10 Buna ziua, ma poate ajuta cineva, va rog cu o monografie pentru inregistrarea subventiei cu caracter ajutor de minimis primit . Am primit informarea ca ni s-a ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de concediere si somaj alecori alecori Sunt fosta angajata a ITM,concediata in 2010 (desi ma aflam in concediu medical,concediata fara preaviz si prin abuz de putere).Cu ajutorul sindicatului am dat ... (vezi toată discuția)