avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Facturare servicii furnizate catre persoane fizice
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Facturare servicii furnizate catre persoane fizice

Sunt un pfa cod caen 7022 si vreau sa stiu daca pot emite facturi si persoanelor fizice pentru prestare servicii coaching.
Cel mai recent răspuns: Alexutu123 , utilizator 16:13, 26 Decembrie 2016
in opinia mea, activitatea dumneavoastra de ”coaching” nu poate fi realizata conform codului caen 7022 caci aceasta are ca destinatari „firme si alte oraganizatii”.
coaching ul si special life coachingul sau coachingul pentru cariera se adreseaza si persoanelor fizice
imi cer scuze, voiam sa va spun ca in opinia mea activitatea nu poate fi desfasurata clientilor persoane fizice cu acel cod caen, ci doar catre "firme si alte oraganizatii". sper ca am fost mai clar de data aceasta.
la ce caen as putea incadra oferirea de servicii de coaching catre persoane fizice? se poate adauga caenului 7022 daca activitatea principala este oferirea de servicii de coaching persoanelor fizice?
eu as incadra activitatea de coaching la codul 8559. ar mai fi 9001 sau 9609 (in functie de specificul activitatii desfasurate efectiv de dumneavoastra: didactic/de invatare-8559, pur si simplu un spectacol-9001, furnizati niste servicii si atat-9609). si da, puteti cere autorizarea inca a unui un cod caen la cel existent.

Alte discuții în legătură

Coduri caen rabina rabina Buna ziua, Pentru inregistrarea ca PFA am nevoie de codul/codurile CAEN pentru activitatea de coaching - (business coaching si life coaching). Am parcurs ... (vezi toată discuția)
Cod caen 9001 leosayer leosayer Buna seara, am si eu o problema si sper ca ma veti putea ajuta.Sunt persoana fizica autorizata ,cod caen 9001 si am intampinat o problema.Am voie ca persoana ... (vezi toată discuția)
Facturare servicii coaching mica_lu mica_lu Buna seara, Sunt coach si trainer si mi-am deschis SRL acum 3 saptamani. codurile CAEN sunt: 7022 principal - consultanta si management 7112 inginerie si ... (vezi toată discuția)