avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executarea silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executarea silita

Acum cativa ani am semnat un contract de imprumut si un contract de garantie imobiliara.. s-a deschis un dosar .Eu in calitate de debitor n-am putut sa restitui creanta ..si am fost dat in judecata,si executat silit asupra imobililului . Am deschis un dosar pentru contestatie la executare ...pe care in urma cu cateva luni l-am castigat.. instanta anuland formele de executare silita . Dar, am primit din nou o somatie imobiliara de la acelasi executor judecatoresc ..si ca in termen de 15 zile sa-i comunic veniturile si toate bunurile pe care le detin. As dori sa stiu ce as putea sa fac acum?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:23, 5 Decembrie 2016
Conteaza care e motivul pentru care ati contestat, de ce s-a dispus anularea actelor de executare.
Daca nu a fost vorba de prescriptie si acum indeplineste conditiile de executare, aceasta a inceput din nou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creanta cesionata in timpul executarii silite An3ta17 An3ta17 Buna ziua. Am o intrebare. Mentionez pe scurt faptul ca s-a incheiat un contract de imprumut( intre persoane fizice )pentru o suma de bani si un contract de ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut cu garantie imobiliara mof mof Am dat cu titlu de contract de imprumut cu garantie imobiliara (incheiat la un notar public ), bani unei persoane fizice. Pt ca nu a vrut sa-mi de-a banii ... (vezi toată discuția)
Prescriptia executarii silite AlexandraCamelia AlexandraCamelia In anul 2003 am cumparat niste bunuri in rate, iar urmatorul an nu am mai putut plati. Acum, in 2017, mi s-a pus proprire pe salariu in baza unui dosar de ... (vezi toată discuția)