avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... FONDURI PENTRU AFACERE AGRICOLA
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

FONDURI PENTRU AFACERE AGRICOLA

Buna ziua, ma intereseaza sa primesc o sugestie referitoare la fondurile pe care le-as putea accesa in vederea inceperii si promovarii unei afaceri cu profil agricol (legumicultura), in mediul urban. Din informatiile pe care am reusit sa le structurez pana in acest moment, se pare ca s-ar incadra programele PNDR 6.1, PNDR 4.2 (pentru marketing) si PNDR 16. Dintre programele cu fonduri guvernamentale nu am reusit sa identific nimic, in sensul ca atat programul pentru SRL-D, cat si cele pentru Femeia Manager, exclud activitatile agricole.

Imi scapa ceva? Sunt alte programe la care m-as putea incadra, in calitate de nou antreprenor, chiar si pentru decontarea altor cheltuieli, de genul tehnologizare, dotare cu softuri si calculatoare, etc., in conditiile in care activitatea principala este in domeniul agricol si este in primul an de functionare?

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Fonduri europene pentru studenti corsalex corsalex Buna seara, Am 21 ani, sunt student in anul 2 la Inginerie Mecanica si Electrica si as vrea sa stiu daca as putea obtine fonduri europene nerambursabile si ... (vezi toată discuția)
Calendar programe fonduri europene  Imi puteti spune si mie va rog unde gasesc un calendar referitor la perioada de depunere a proiectelor pentru fonduri europene? (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru modernizarea clinicii dentare dendy_23mai dendy_23mai buna seara.sunt studenta in anul vi la medicina dentara la fel si sotul meu.avem o clinica dentara srl din 2007 cumnata mea fiind medic stomatolog de 10 ani.in ... (vezi toată discuția)