avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene pentru modernizarea clinicii dentare
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene pentru modernizarea clinicii dentare

buna seara.sunt studenta in anul vi la medicina dentara la fel si sotul meu.avem o clinica dentara srl din 2007 cumnata mea fiind medic stomatolog de 10 ani.in momentul de fata sunt 4 medici care lucreaza si as dori sa aflu mai multe informatii legate de accesarea fondurilor europene pentru modernizarea clinicii cu aparatura de ultima generatie.mentionez ca spatiul este inchiriat.multumesc.o seara buna va doresc.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 17:33, 21 Noiembrie 2013
Anul acesta nu se mai depun dosare pentru investitia care va priveste, fondurile fiind epuizate. Doar de anul viitor puteti accesa un program. Este important unde se afla cabinetul (mediul urban sau rural) dar si sediul societatii. Primul pas pentru a accesa anul viitor un program de finantare ar fi ca in anul fiscal curent (2012) sa va asigurati ca aveti profit (macar operational daca nu net).
Programele pe care le puteti accesa sunt POR (Programul Operational Regional) daca sunteti in mediul urban sau PNDR (Programul National de Dezvoltara Rurala) in mediul rural.
multumesc frumos pentru raspuns.momentan functionam in mediul urban din 2007.am functionat 2 ani(in mediul rural) si avem cabinet si in memdiul rural doar ca nu am mai dispus de medici.anul viitor va incepe sa functioneze si cel din memdiul rural.cate sanse as avea sa accesez aceste fonduri europene pentru modernizare?
Sfatul meu este sa va deschideti un SRL separat pentru mediul rural. Acolo se accepta si societatile nou infiintate si, dupa cum am spus, sa va asigurati ca aveti profit pe cea din mediul urban. Pe POR era necesara o firma cu vechime de cel putin un an fiscal. Pe firma din mediul rural este bine sa apara un asociat unic sub 35 de ani pentru punctaj. Sanse de aprobare sunt in functie de punctajul obtenabil de proiect iar sanse de implementare cu succes sunt in functie de cum este el scris, de banii, timpul si nervii de care sunteti dispusa sa investiti. Nu stim criterile de punctare pentru viitoarele fonduri insa ce v-am spus adineauri este un start bun pana cand se afla ce cum vor arata programele de anul viitor.
Mergeti la un consultant bun pentru a analiza toate aspectele investitiei dvs si incepeti scrierea proiectului din timp!
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Noiembrie 2013
gratiand, utilizator
Aveti posibilitatea sa accesati si schema ajutor de minimis, OUG 274/2013. Aceasta se va publica, cu modificari, in aceste zile.
Luni, 11.11.2013 s-a publicat HG 848 privind modificarea oug 274 privind acordarea ajutorului de minimis.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Noiembrie 2013
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari

Alte discuții în legătură

Obtinere fonduri europene pentru cabinet stomatologic Lehadusionut Lehadusionut Buna ziua, As dori sa stiu daca pot accesa fonduri europene pentru deschiderea unui cabinet stomatologic. Detin apartamentul in care se va desfasura ... (vezi toată discuția)
Ajutoare minimis caen 6920 - activitati de contabilitate si audit financiar, consultanta in domeniul fiscal calin68 calin68 Buna ziua, In urma cu cateva zile avocatnet.ro a postat un articol despre acordarea unor ajutoare de minimis ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru tineri cretu1 cretu1 Buna ziua, Doresc sa ma consultati in vederea accesarii unui fond potrivit pentru infiintarea unei firme de prestare servicii si anume o gradinita privata in ... (vezi toată discuția)