avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 271 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Asistent medical comunitar
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Asistent medical comunitar

De la 1.08.2016 a intrat in vigoare plata personalului din sanatate conform unei noi grile de salarizare. Nu se stie clar unde se incadreaza asistentul medical comunitar, care este angajatul primariilor. Mentionez ca asistentul medical comunitar are pregatire de asistent medical generalist.Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Grila de salarizare in sanatate care intra in vigoare la data de 01.08.2016 marianavascan marianavascan Asistentii medicali comunitari sunt angajatii primariilor cu plata salariului prin transfer de la bugetul de stat. Avand in vedere ca de la data de 01. 08.2016 ... (vezi toată discuția)
Salarizare asistent medical comunitar JANINA-ELENA JANINA-ELENA Buna ziua, as dori sa stiu, daca se poate, daca un asistent medical comunitar cu studii PL cu grad principal, angajat intr-o Unitate Administrativ Teritoiala, ... (vezi toată discuția)
Ca si salarizare jany_ro jany_ro deci sunt angajata unei primarii ca asistent medical comunitar, banii se vireaza de la DSP, am si eu o nelamurire, e adevarat ca se aplica legea 284/2010 si ... (vezi toată discuția)