Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 Lautaru Costel	                   

Bună ziua . Am absolvit sc profesionala in cadrul liceului nr 15 industrie alimentara si extractie bucurești in perioada 1985-1987 ( 1 an și 6 luni) având ... (vezi toată discuția)
	                    Lautaru Costel	                   

Bună ziua . Am absolvit sc profesionala in cadrul liceului nr 15 industrie alimentara si extractie bucurești in perioada 1985-1987 ( 1 an și 6 luni) având ... (vezi toată discuția)

gruianu	                   

Buna ziua. Ucenicia la locul de munca facuta intre anii 1972-1974 poate fi considerata vechime in munca? cu ce documente pot sa dovedesc pentru a fi luata in ... (vezi toată discuția)
	                    gruianu	                   

Buna ziua. Ucenicia la locul de munca facuta intre anii 1972-1974 poate fi considerata vechime in munca? cu ce documente pot sa dovedesc pentru a fi luata in ... (vezi toată discuția)

lucyfer	                   

Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca ucenicia la locul de munca facuta in anii \'70 se considera vechime in munca?
   Cand si daca poate iesi la pensie un ... (vezi toată discuția)
	                    lucyfer	                   

Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca ucenicia la locul de munca facuta in anii \'70 se considera vechime in munca?
   Cand si daca poate iesi la pensie un ... (vezi toată discuția)