avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Impacare pt inselaciune cu firma radiata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Impacare pt inselaciune cu firma radiata

Buna ziua. Am si eu o problema si am venit sa pun o intrebare.

Sunt acuzat de inselaciune de catre 4 firme. Am facut cu ele un contract de mediere in luna mai si am achitat 10% din banii datorati. Toate 4 firmele au semnat. Restul de bani trebuie sa ii achit luna asta si am banii. Inca nu am fost citat la tribunal. Deci teoretic ar trebui sa pot opri dosarul care este inca in faza de parchet.

Problema este ca una din firme era in insolventa la momentul medierii. Firma de insolventa a semnat medierea si a primit cei 10% din paguba. Acum cand vreau sa achit totul... firma este deja radiata si firma de insolventa nu mai are nici o autoritate. Ce pot face in cazul asta? Sa caut fostii proprietari? Daca nu reusesc sa ma impac cu aceasta firma, sa ma impac cu celelalte 3 si sa arat instantei ca m-am impacat cu 3 si nu gasesc pe-al patru-lea? Daca nu fac nimic, sigur am probleme mari. Sper ca cineva sa se fi intalnit cu aceasta situatie si sa imi poata da un sfat. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Bencipici , utilizator 16:09, 7 Decembrie 2016
Sunt intr indíthatja similara..,.3 persoane vatamate sí unul a decedat,azi a fost procesul sí nu pót sa impac ca nu ám cu címe...mi se poate absurd

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentare prima infatisare , reclamantul si-a retras deja plangerea Mihaela666 Mihaela666 Buna ziua . Am o mare nelamurire si va rog sa ma ajutati . In data de 13/03/2017 am o prima infatisare la judecatoria onesti pentru un caz de inselaciune ... (vezi toată discuția)
Condamnat de instanta de fond fara nici o proba acatalin43 acatalin43 Buna ziua am sa incerc sa descriu cat mai pe scurt , am fost administratorul unei societati vreme de cativa ani pana cand am renuntat la afaceri datorita ... (vezi toată discuția)
Caz inselaciune, paguba restituita ContSters389662 ContSters389662 Buna ziua ! Am facut o inselaciune anul trecut. I-am trimis persoane-i vatamate prin posta cu totul altceva decat ceea ce trebuia sa ii trimit. Persona ... (vezi toată discuția)