avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prescriere inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prescriere inselaciune

Ő fapta de inselaciune comisa in 2013 cand se prescrie? Acum este in cursul de judecata? Daca pana un termen de 5 ani nu va fi ő solutie definitiva se prescrie?
Nu se prescrie. Dosarul meu este din 2007 si inca la parchet. Are aproape 9 ani. Si al meu e cu aceeasi fapta.
Dar poate primitív ő solutie de clasare pe baza prescrierii
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Anumite acte de procedura intrerup cursul prescriptiei, deci nu se poate da un raspuns standard la ce spuneti dvs.
Intervine prescriptia in 5 ani daca nu se lucreaza deloc in dosar, îndeplinirea oricărui act de procedură în cauză, intrerupe termenul de prescriptie, astfel trebuie sa va asteptati la un termen de 10 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recomandare - dosar penal alcool A15005 A15005 Buna ziua, in septembrie 2015 mi-a fost retinut persmisul pentru alcool ( 0,80 in aer) pana in prezent nu am primit nici o informatie legate de dosar, n-am ... (vezi toată discuția)
De la ce moment curge termenul de prescriere a inselaciunii? catinf catinf Am aflat ca inselaciunea se prescrie la 5 ani, conform NCP. Am o plangere penala pentru inselaciune impotriva unei persoane, inregistrata in decembrie 2012, ... (vezi toată discuția)
Probleme penale capalau capalau Buna ziua! Am un prieten care a lucrat la o firma.... se intelege bine cu patronul acelei firme si in 2009 la rugamintile patonului a preluat firma pe numele ... (vezi toată discuția)