avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bani avans apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bani avans apartament

Mama mea e plecata in strainatate si are un apartament in tara pe care vrea sa il vinda,eu sunt fiul ei si as dori sa stiu daca am dreptul sa iau un avans de la un posibil cumparator si daca da cum se procedeaza? detin actele imobilului
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:39, 7 Decembrie 2016
Nu, ci doar de datele imobilului si ale dvs, trimiteti-i o poza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare bunuri imobile de catre copii parintilor phenguyn phenguyn Buna seara, Mama mea doreste sa cumpere o garsoniera, insa ea e plecata din tara. Este posibil sa o cumpar eu, pe numele meu, iar cand ea se intoarce, sa o ... (vezi toată discuția)
Am facut un antecontract la notar, iar intre timp vanzatorul a fost arestat preventiv yoniro84 yoniro84 Buna ziua!Am facut un antecontract la notar, pe data de 2 decembrie 2014 pentru un apartament. Antecontractul expira pe 2 februarie. Avansul a fost 20000 ron ... (vezi toată discuția)
Antecontract fara impuneri ContSters191229 ContSters191229 am si eu o intrebare: am facut un antecontract autentificat la notar in care eu vanzator primesc avans 5000 euro de la promitentul cumparator Restul de 23000 ... (vezi toată discuția)