avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transfer medic rezident
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transfer medic rezident

Buna ziua! Sunt medic rezident pediatrie Tg Mures cu detasare in Sibiu. As dori sa ma transfer dar centrul din Tg Mures nu da transferul. Cum ar trebui sa procedez avand in vedere ca in Sibiu am locuinta,sot si 2 copii in ingrijire,anumite probleme de sanatate cu care sunt luata in evidenta de medici din Sibiu. Exista vre-o lege cu ajutorul careia sa-mi acorde transferul? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alin_R , utilizator 15:32, 15 Iunie 2017
Buna Alina!Ce ai mai rezolvat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detașare refuzată în sistemul medical fără nici o motivare oficială moa_gabor moa_gabor Bună ziua, Este dat următoarea situație: Soția este medic rezident făcând a doua specialitate, cu detașare din centrul din Oradea, în centrul ... (vezi toată discuția)
Transfer sau detasare rezidentiat BEATRIX DAVIDE BEATRIX DAVIDE Buna,am luat rezidentiatul pe expertiza medicala a capacitatii de munca Bucuresti si as dori sa stiu care sunt pasii,cum se procedeaza pentru a putea face un ... (vezi toată discuția)
Depunere cerere divort - urgent! va rog denisa_eu denisa_eu Buna ziua, tuturor amandoi vrem sa divortam si indeplinim conditiile pentru divortul de comun acord. Problema noastra este ca, desi amandoi ne desfasuram ... (vezi toată discuția)