avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum sa fac un pontaj pe luna noiembrie 2016?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum sa fac un pontaj pe luna noiembrie 2016?

unde sint 8 ore suplimentare si luna intreaga lucrata si doar o si de wekend lucrata (19)

Alte discuții în legătură

Calcul gresit salariu aprilie si co. deliabrett32 deliabrett32 Eu nu mai inteleg nimic. Parca sunt facute intentionat toate astea. Eu sunt profesor calificat de germana, studii lunga durata, debutant, vechime 8 ani, am ... (vezi toată discuția)
Zile lucrate in minus Daliborka Daliborka in caul in care exista personal care lucreaza si in wekend conform urmatorului program luni-marti-miercuri=8 ore / joi-vineri=liber sambata-duminica =8 ... (vezi toată discuția)
Pontaj 12 cu 24 pentru program de lucru 7-19/ 19-7/ liber/ pe 3 schimburi Apaka Apaka Buna seara, Va rog respectuos sa ma lamuriti cu privire la urmatoarele particularitati de completare a pontajului pentru 12 cu 24, program de lucru intre ... (vezi toată discuția)