avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Citi bani trebuie sa primesc?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Citi bani trebuie sa primesc?

Buna ziua,eu eu sunt din Moldova shi vreau sa va intreb citi bani trebuie sa primesc daca am nascut pe data de 07-dec-2016 si am intelesc ca acum este legea noua incaresezice ca prima luna pentru maternitate vor primi 5100 lei.Eu inca banii nu am primit si vreau sa intreb cit trebuie sa primesc? Sau banii acestea vor plati dupa anul nou?
Ultima modificare: Joi, 8 Decembrie 2016
snejana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:09, 8 Decembrie 2016
Despre ce bani vorbiti ?

Ati depus actele in Romania pentru acordarea indemnizatiei pentru CCC ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație creștere copil ioanagabriela ioanagabriela Născut in mai 2016, dosar depus in Septembrie 2016(in termen de 180 zile cum era atunci), banii au intrat din luna in care am depus dosarul-Septembrie. ... (vezi toată discuția)
Ccc doar 1 an si 10 luni,de ce? Corina271 Corina271 Buna seara! Sotul meu a intrat in Ccc in anul 2013 pentru primul copil. A primit indemnizatie doar 1 an si 10 luni,de ce? Iar acum tot el a intrat in Ccc ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie alinapascu12 alinapascu12 Buna ziua daca am nascut al doilea copil pe 19 07 2019 iar primul copil împlinește 2 ani pe 06 09 2019 până cand voi lua indemnizația pentru primul copil ... (vezi toată discuția)