avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cartea de identitate a altei persoane
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cartea de identitate a altei persoane

Prin procura mi sa ridicat carte de identitate,după pasaport, Gresită, adica a altei persoane cu acelasi nume. Din motive necunoscute, nu vrea sa corecteze greseala. Pot singura sa fac schimb de acte daca la sectie sta iscalitura lui?
mergeti inapoi la politie si predati actul pe care l-ati primit gresit apartinand altei persoane. Solicitati actul dumneavoastra .Politia va chema persoana care a ridicat actul dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare gresita a numelui pe cartea de identitate lina2019 lina2019 Mi-am scos o noua Carte de Identitate. Cartea de Identitate a fost ridicata de altcineva. Dupa ridicare am vazut ca numele meu a fost scris gresit: Madălina ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte de identitate dupa casatorie in regim de urgenta Isabela_bv Isabela_bv Miercuri voi avea cununia civila si sambata trebuie sa plecam din tara. Nu stiu cum trebuie sa procedez sa schimb cartea de identitate cat mai repede dupa ... (vezi toată discuția)
Pot obține buletin prin consulat dacă nu am niciun act de identitate valabil? GabLuta GabLuta Locuiesc in Irlanda si mi-am pierdut certificatul de naștere. De curând am aplicat pentru un certificat duplicat prin consulatul din Dublin, si-l voi avea la ... (vezi toată discuția)