avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PRIMA CASA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PRIMA CASA

BUNA ZIUA! VREAU SA PARTICIP LA PROGRAMUL PRIMA CASA INSA NU STIU DACA INDEPLINESC CONDITIILE PROGRAMULUI.SUNT CASATORIT SI SOTIA DETINE 1/2 DINTR-UN APARTAMENT.POT BENEFICIA DE PROGRAMUL PRIMA CASA? DACA NU POT , CUM AS PUTEA SA "FENTEZ' LEGEA?
Cel mai recent răspuns: adriancirstian , utilizator 12:20, 2 Septembrie 2009
OUG 60/2009:
Art. 1
(1) Se aproba programul Prima casa ca program guvernamental care are ca obiectiv facilitarea accesului persoanelor fizice la achizitia unei locuinte prin contractarea de credite.
(2) Beneficiarii programului Prima casa sunt persoane fizice care la data intrarii in vigoare a prezentei ordonante de urgenta nu detin in comun sau individual, impreuna cu sotii lor sau cu alte persoane, in proprietate o locuinta, indiferent de modul in care a fost dobandita, si nici nu au in derulare un credit ipotecar.

Dvs. sunteti eligibil, sotia dvs. nu.
POT APLICA NUMAI EU?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima casa gabi_br.ro gabi_br.ro pot beneficia de o refinantare a unui credit de nevoi personale aflat in derulare si al unui descoperit de cont pe card(ambele sunt credite de nevoi personale ... (vezi toată discuția)
Termen de implementare - prima casa mihalache70 mihalache70 Buna ziua, Va solicit sprijinul in legatura cu intelegerea exacta a termenului legal de implementare a programului ,,Prima Casa,, Nelamurirea mea consta in ... (vezi toată discuția)
Proprietate exclusiva? raptory2003 raptory2003 Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatia: in urma decesului tatului meu, in urma succesiunii, mi-au revenit 3/8 parti dintr-un imobil. Conform Legii ... (vezi toată discuția)