avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Firma de asigurari carpatica a dat faliment
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Firma de asigurari carpatica a dat faliment

Buna ziua, am si eu o situatie complicata...in data de 7.12.2016 am avut accident cu un alt autoturism in italia( eu am nr romanesc iar el italian) si firma mea de asigurari carpatica a dat faliment...iar de vina a fost cel cu autoturismul de italia...si nu stiu cum sa procedez pt ca toata lumea spune ca trebuie sa contactez firma mea de asigurari, dar aceasta nu mai exista...va rog ajutati-ma. Va multumesc, claudiu
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 23:03, 2 Ianuarie 2017
Daca a fost vinovat soferul auto din Italia va adresati BAAR
GAsiti un ghid aici
[ link extern ]
Inca nu s-a declarat falimentul firmei "Carpatica". Dupastiinta mea, falimentul a fost solicitat, dar a fost blocat de o institutie a statului.
Ultima modificare: Luni, 2 Ianuarie 2017
Ioan Ciobanu, Expert judiciar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto - faliment firma de asigurari paduret01 paduret01 Buna ziua, Sunt intr-o situatie destul de complicata. Acum cateva zile am avut un accident pe un drum national: am intentionat sa fac stanga, moment in care ... (vezi toată discuția)
Daune accident in italia amedeia_vitega amedeia_vitega Buna ziua...in luna august 2014 am avut un accident cu masina in Italia, un cetatean italian asigurat la Unipol a intrat in lateral, in timp ce sotul meu ... (vezi toată discuția)
Probleme cu asigurarea in italia costy_0904 costy_0904 sal sunt nou pe acest forum si am mare nevoie de un sfat din partea celor care ma pot ajuta.Cu doua luni in urma am facut un accident in italia (masina mea ... (vezi toată discuția)