avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... primarul imi pune bete-n roate la intabulare. Cum pot ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

primarul imi pune bete-n roate la intabulare. Cum pot riposta?

buna ziua
Pentru intabularea unui teren extravilan am nevoie de planul parcelar (parca?!) pe care ar trebui sa mi-l elibereze primaria.
Primarul zice ca nu-mi poate da actul deoarece ar fi probleme cu suprafata tarlalei respective, care ar fi mai mica in teren decat suprafetele adunate din titlurile de proprietate ale oamenilor.
Eu cred,insa, ca vrea sa-mi puna bete-n roate ca sa nu pot intabula/vinde terenul deoarece el conduce o asociatie ce cultiva grau pe acele terenuri. Am auzit chiar ca unor vecini de acolo, de la care vrea sa cumpere o bucata de teren, s-a oferit sa le faca el intabularea.
Va rog sa-mi spuneti cum as putea sa verific daca se fac intabulari la parcele invecinate cu mine, sau cum as putea sa-l demasc pe jnapan pentru a-l forta sa-mi elibereze actul necesar intabularii
multumesc mult

Alte discuții în legătură

Intabulare teren gabiraco gabiraco Buna ziua. Am titlu de proprietate pe un teren de 10100 mp si din anul 2007 tot incerc sa il intabulez si nu reusesc. Problema este ca Primaria de care ... (vezi toată discuția)
Vânzare tern extravilan LucianNeatu LucianNeatu Sunt proprietar a doua titluri de proprietate împreuna cu moştenitorii persoanelor ce erau proprietari ca şi mine. Cum pot sa vând partea ce mi se cuvine ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren cerul cerul Dupa decesul tatalui meu vreau sa vand un teren intravilan care a apartinut acestuia in baza unui act de donatie. Singurele actele care le am la acest teren ... (vezi toată discuția)