avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Calcul zile
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Calcul zile

Cum se calculeaza perioada de executare a pedepsei in cazul unei eliberari conditionate si zile castig procurate prin munca:Se scad acele zile din intreaga pedeapsa(8 luni) si se calculeaza cele 2 treimi sau se scad din cele 2/3 din pedeapsa?
Cel mai recent răspuns: bogdan7679 , utilizator 06:32, 13 Decembrie 2016
Normal , cate zile ai castig se scad din perioada când trebuie sa intri in comisie de liberare si intri mai devreme

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberarea conditionata inainte de termen precupcristina11 precupcristina11 Buna ziua,la o condamnare de 4 ani (viol)fapta savarsita in minoritate,pana in prezent executat 1.8 ani cu zile castig prin munca si ,activitati,cursuri ... (vezi toată discuția)
Eliberarea conditionata Andreescuu Andreescuu Buna ziua, Unchiul meu a fost condamnat la un an de inchisoare cu executare, pentru conducere cu permisul suspendat. In acest moment a executat 5 luni din ... (vezi toată discuția)
Eliberarea conditionata lucian55 lucian55 Buna ziua am si eu o intrebare in legatura cu eliberarea conditionata daca am fost condamnat la 2 ani si 6 luni, si indeplinesc conditiile prevazute de lege ... (vezi toată discuția)