LIVE, ACUM (320 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM Accesează live evenimentul
Buna ziua am si eu o intrebare: am solicitat si eu concediu de casatorie la firma unde lucrez si mi s-a spus ca nu am dreptul decat la 3 zile si acestea numai dupa casatorie si mi se reproseaza ca vor fi platite de firma si mi le da doar daca ei vor adica ,ca nu exista nici o lege care sa ii oblige. Sunt adevarate Cele spuse sau nu? Si in ce forma pot dovedi firmei ca este dreptul meu la acest concediu? Va multumesc
Art. 152. C.mun.
(1) În cazul unor evenimente familiale deosebite, salariaţii au dreptul la zile libere plătite, care nu se includ în durata concediului de odihnă. (2) Evenimentele familiale deosebite şi numărul zilelor libere plătite sunt stabilite prin lege, prin contractul colectiv de muncă aplicabil sau prin regulamentul intern.
Prin urmare, verificati in ccm aplicabil sau in reg.intern daca exista prevederi cu privire laacordarea de astfel de zile.
Buna freelis in primul rand apreciez raspunsul Tau dar nu prea il inteleg am cautat c.mun si nici acolo nu gasesc ceva concret . Imi poti da mai multe detali?
Codul Muncii nu detaliaza mai mult decat v-am mentionat anterior.
Codul Muncii prevede ca, acordarea de zilele libere platite salariatilor pentru evenimente familiale deosebite şi numărul zilelor libere plătite sunt stabilite prin lege, prin contractul colectiv de muncă aplicabil sau prin regulamentul intern.
Legea este pentru personalul din sectorul bugetar, spre exemplu : HG 250/1992 pentru personalul contractula ,OG 6 /2007 pentru functionarii publici.
Sectorul privat trebuie sa aiba asa ceva mentionat in regulamentul intern sau in contractul colectiv de munca aplicabil angajatorului.
In lipsa unor astfel de prevederi, angajatorul nu are nicio obligatie sa acorde asa ceva.