avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1485 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare sala playstation 4
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare sala playstation 4

As dori sa stiu ce acte imi trebuiesc si ce autorizatii pentru deschiderea unei sali de playstation 4 . Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Deschidere sala xbox/playstation j8k3r j8k3r Buna ziua ! As dori sa deschid o sala de jocuri video pe consola (xbox sau playstation) si as vrea sa stiu in general de ce acte voi avea nevoie . Am inteles ... (vezi toată discuția)
Autorizatii sala jocuri playstation raduddd raduddd Buna ziua, Doresc sa deschid o sala de jocuri pentru playstation, adica persoanele sa vina sa se joace pe playstation, fara a inchiria jocurile acasa si nu ... (vezi toată discuția)
Cum deschid o sala de playstation gabygrecu gabygrecu asi vrea sa stiu ce este necesar pt ati deschide o sala de playstation 4. acte necesare, licente de unde sa aplelez . (vezi toată discuția)