avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna seara. Am doua SRL-uri in insolventa din 2010, ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna seara. Am doua SRL-uri in insolventa din 2010, mai pot fi acum asociat? precizez ca la finante imi apar datoriile. Ma puteti ajuta va rog cun un sfat ce trebuie sa fac? Va multumesc mult.

Buna seara. Am doua SRL-uri in insolventa din 2010, mai pot fi acum asociat? (am inteles ca nu) precizez ca la finante imi apar datoriile.
Ma puteti ajuta va rog cu un sfat ce trebuie sa fac?
Va multumesc mult si sa aveti parte de sarbatori caldurose.

Alte discuții în legătură

Inchidere firma matculina matculina BUNA ZIUA. am infiintat o societate in 2001. am activat cu ea pina in 2002, dupa care treaba nu a mai mers si nu am mai efectuat nici o activitate cu ea dar am ... (vezi toată discuția)
Lichidator judiciar bb77 bb77 Buna ziua PROBLEMA 1. Am un SRL la care sunt administrator si unic asociat. SRL are datorii la finante cca 50000 RON (Forfetar+TVA+dobanzi+penalizari) Am ... (vezi toată discuția)
Faliment si radiere bb77 bb77 Buna ziua am mai participat la acest forum si am fost foarte multumit de raspunsurile drei/dnei lacramioara_25ani As dori sa explic mai detailat problema ... (vezi toată discuția)