stady 
	    	Utilizator

stady 
	    	Utilizator	    

Daniel4x4 
	    	Utilizator

Daniel4x4 
	    	Utilizator	    

Dr.Virgil Dan  Amza 
	    	Evaluator

Dr.Virgil Dan  Amza 
	    	Evaluator	    

~ final discuție ~
 sorraine	                   

buna ziua. am o restanta de cateva luni la intretinere.(1000 lei). platesc lunar o suma de 150 lei.atat  imi permit deocamdata . pot sa cer casierului sa mi ... (vezi toată discuția)
	                    sorraine	                   

buna ziua. am o restanta de cateva luni la intretinere.(1000 lei). platesc lunar o suma de 150 lei.atat  imi permit deocamdata . pot sa cer casierului sa mi ... (vezi toată discuția)

danny78	                   

De la inceput tin sa specific faptul ca eu inca nu locuiesc in apartamentul respectiv ( nu este trecuta nici o persoana la intretinere ).
Este normal sa mi se ... (vezi toată discuția)
	                    danny78	                   

De la inceput tin sa specific faptul ca eu inca nu locuiesc in apartamentul respectiv ( nu este trecuta nici o persoana la intretinere ).
Este normal sa mi se ... (vezi toată discuția)

dututironeac	                   

As. de propietari ,cand intocmeste si afiseaza lista cheltuieli intretinere,stabileste un total chelt.pentru luna respectiva.Dupa care urmeaza rubrica fond de ... (vezi toată discuția)
	                    dututironeac	                   

As. de propietari ,cand intocmeste si afiseaza lista cheltuieli intretinere,stabileste un total chelt.pentru luna respectiva.Dupa care urmeaza rubrica fond de ... (vezi toată discuția)