avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca

Buna ziua,

In prezentul contract de munca se regaseste un articol pe care nu cred ca l-am inteles bine, dupa cum urmeaza:
" Salariatul va avea o norma intreaga, de max 8 h/zi, cu conditia ca media orelor de munca pe o perioada de referinta de 6 luni calendaristice sa nu depaseasca 48 ore / saptamana, inclusiv orele suplimentare."

As dori sa stiu daca pe saptamana se poate lucra mai mult de 48 de h.

Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 16 Decembrie 2016
SimonaC25, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:51, 16 Decembrie 2016
Da, se poate lucra , dar media pe o perioada de referinta de 6 luni calendaristice sa nu depaseasca 48 ore / saptamana, inclusiv orele suplimentare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile lucrate piki mica piki mica Buna ziua.Am si eu o nelamurire.As vrea sa stiu cate zile poti lucra consecutiv,tin sa mentionez ca lucrez intr-un supermarket cate 8 ore pe zi.Multumesc (vezi toată discuția)
Pontaj necorespunzator MF30 MF30 Buna ziua. Doresc sa cunosc si eu un aspect legat de pontajul unui angajat? El lucreaza intr-o luna un anumit numar de ore , dupa un program dat. La ... (vezi toată discuția)