avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj bunuri comune
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj bunuri comune

Buna seara, sunt în divort cu sotia, anul trecut eu am făcut credit si am luat un apartament prin credit, prin programul prima casa pe 30 de ani , l-am mobilat ...sotia neavand nici un venit. Acum este angajată de câteva luni și dorește să împartă totul cu mine si apartamentul si bunurile sau să îi rămână ei apartamentul si sa preia ratele. Atâta timp cât nu a avut nici un venit este posibil să împărțim si bunurile si apartamentul?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 20:49, 20 Ianuarie 2017
Daca sotia are domiciliul legal la aceasta adresa si este si coproprietar, atunci nu ii puteti interzice accesul in imobil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soțul nu a avut serviciu mai mulți ani, iar când a muncit a avut un venit foarte mic comparativ cu soția. se ține seama la partaj de acest lucru? costica_ioana costica_ioana Buna seara! La partaj prin instanță, se ține cont de : 1. soțul nu a avut mulți ani servici si când a avut venitul lui a fost foarte mic comparativ cu ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori, partaj marisus marisus doresc sa divortez din cauza neintelegerilor,avem doi copii 13 si 9 ani ,locuim intr-un apartament la care mai avem rate de achitat la banca,sotia nu doreste ... (vezi toată discuția)
Partaj lupufor lupufor buna ziua, in 2010 am achizitioanat un imobil cu avans 30% (aport comun al nostru ca soti) si 70% credit imobiliar. Din 2010 si pana in prezent toate ratele ... (vezi toată discuția)