avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Apostilare diploma de studii
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Apostilare diploma de studii

Vreau sa imi apostilez diploma de inginer obtinuta la Institutul Politehnic bucuresti, in 1985. care sunt pasii ce trebuie sa ii urmez ?
Apostila se aplica in cazul in care documentele sunt folosite in alte tari decat Romania.
In functie de aceasta, alegeti un traducator autorizat si vedeti cu ce notar lucreaza.
Mai intai trebuie sa stiti in ce limba se va face traducerea si in ce tara veti folosi documentul final - in masura in care acea tara de supune Conventiei de la Haga din 1961.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivalare diploma cetatean european pentru admiterea la facultate in romania alexandracdr alexandracdr Am nevoie de echivalarea diplomei de sfarsit de liceu din Portugalia, problema inampinata are de a face cu Apostila de la Haga. Am intrat pe site-ul CNRED si ... (vezi toată discuția)
Traducerea si legalizarea actelor in strainatate Justitiarul711 Justitiarul711 Este adevarat ca actele(imputernicirile notariale/declaratiile pe proprie raspundere date la un notar din strainatate care are Apostila de la Haga) traduse si ... (vezi toată discuția)
Apostila se aplicã pe documentul original sau pe traducerea acestuia? r_monika r_monika Buna ziua,am solicitat traducerea in limba spaniola al unui certificat de competente profesionale la un birou notarial.S-a tradus si s-a apostilat ... (vezi toată discuția)