buna ziua. sunt in prenatal si la ultimul salar incasat a existat o diferenta in salariul trecut pe fluturas, adica cel virat pe card si cel trecut in status....am cerut lamuriri si mi s-a spus ca cel de pe fluturas era bun si ca statusul care mi s-a comunicat nu ar fi fost unul bun. am intrebat daca s-au operat modificarile si pe stat (unde era trecut un salariu mai mic decat cel de pe fluturas) si mi-a zis sa nu imi fac probl. cum e o diferenta destul de areciabila, si cum ma gandesc ca satutul nu fluturasul va conta cand se va stabili suma ce o voi lua 2 ani, ma ingrijorez ca poate angajatorul nu a operat modificarea si in status si mi se va lua pe lua respectiva in considerare la calcul un salar mai mic decat ecl care l-am primit efectiv. cum pot afla asta? voi primi dupa nasterea copilului de la angajator vreo adeverinta cu toate veniturile din ultimele x luni si atunci as putea verifica?
Statul de plata conteaza ,acesta este depus la ITM .Puteti cere angajatorului si acum o adeverinta cu veniturile de ce trebuie sa mai asteptati pt.ca daca banuiala dv.se confirma cereti sa remedieze cat mai repede .
Daca banii incasati ca si drepturi salariale sunt cei de pe fluturas nu e cazul sa va faceti probleme, inseamna ca a fost o greseala care s-a remediat intre timp. Se mai intampla . Solicitati eventual o adeverinta cu salariul de incadrare si cel net pe ultimele 3 luni si clarificati problema.
State de plata
violetasaramet
Buna ziua ,
Sunt cadru didactic suplinitor calificat platit cu ora. Salariul ce mi se cuvine imi este virat pe card. Nu primesc fluturas de salariu deoarece ... (vezi toată discuția)