cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

( din acest lucru inteleg ca reiese ca eu am contribuit cu diferenta pana la 55715 RON adica 19715 RON, din moment ce donatia parintilor mei nu este stipulata).
 optiondenied 
	    	Utilizator

optiondenied 
	    	Utilizator	    

ContSters411736 
	    	Utilizator

ContSters411736 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Florentina Maira	                   

Buna seara daca cumpăr o casa pe numele meu și suntem în divorț deja situl ar avea dreptul banii de casă fiind de la tata? Mulțumesc  (vezi toată discuția)
	                    Florentina Maira	                   

Buna seara daca cumpăr o casa pe numele meu și suntem în divorț deja situl ar avea dreptul banii de casă fiind de la tata? Mulțumesc  (vezi toată discuția)

GAGIU1982	                   

Buna ziua, ma numesc Mihai, sunt din Targoviste si am si eu o intrebare. Parintii prietenei mele ne-a facut act de vz.-cu. cu uzufruct la amandoi ... (vezi toată discuția)
	                    GAGIU1982	                   

Buna ziua, ma numesc Mihai, sunt din Targoviste si am si eu o intrebare. Parintii prietenei mele ne-a facut act de vz.-cu. cu uzufruct la amandoi ... (vezi toată discuția)

Ema_cumparator	                   

Buna ziua, 
Sunt casatorita de 11 ani si am impreuna cu sotul meu, doi copii minori. 
Pana acum noi am locuit si in strainatate o perioada si nu ne-am ... (vezi toată discuția)
	                    Ema_cumparator	                   

Buna ziua, 
Sunt casatorita de 11 ani si am impreuna cu sotul meu, doi copii minori. 
Pana acum noi am locuit si in strainatate o perioada si nu ne-am ... (vezi toată discuția)