avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citație intervenient proces asigurări
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Citație intervenient proces asigurări

Buna ziua
Cer scuze dacă s-a mai discutat acest lucru dar vreau un răspuns de actualitate conform legilor in viguare.
Povestea este următoarea : astăzi am primit un plic cu o citație la tribunal in calitate de intervenient intr-un proces între UNIQA și city insurance (societăți de asigurări)
Acest proces se datoarea unui accident provocat de mine , mai concret o tamponare. Cred ca persoana lovită de mine a reparat mașina pe Casco cu firma de asigurări UNIQA care ii da in judecată societatea mea de RCA city insurace de la acea vreme .
Deci UNIQA este reclamant
City insurance este parat
Eu - intervenient

Întrebare : ce trebuie sa fac in acest caz , trebuie sa ma prezint la proces ? Trebuie sa fac întâmpinare ? Sau nu fac nimic?
Va trebuii sa plătesc eu ceva din moment ce eram asigurat RCA ?

Mulțumesc
Rog răspuns urgent
Cel mai recent răspuns: bocka , utilizator 07:17, 22 Decembrie 2016
Nu trebuie sa faceti nimic , ati fost citat doar pentru opozabilitate . Nu trebuie sa faceti intampinare , nici probe, nu veti fi obligat la nici o plata.
Va mulțumesc pentru răspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dat in judecata pentru o dauna desi am polita rca ionut1919 ionut1919 pot fi dat in judecata pt o dauna desi am polita rca ? am fost sunat de cel pe care l-am tamponat acum cateva luni si mi-a zis ca vrea sa recupereze dauna de ... (vezi toată discuția)
Citatie judecatorie actiune in regres Sergiukz Sergiukz Buna ziua, in cursul zilei de azi am primit un plic cu citatie in tribunal. Sunt in calitate de intervenient si am obligatia ca in 25 de zile sub sanctiunea ... (vezi toată discuția)
Am fost citat ca intervenient fortat dupa 2 ani de la o usoara tamponare ovidiu_xxl2006 ovidiu_xxl2006 Buna seara.Se pare ca dupa 2 ani de la accidentul(sau ma rog mica tamponare) dupa care am fost sanctionat cu amenda contraventionala si permisul luat pe 2 ... (vezi toată discuția)