avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Majorare pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Majorare pensie alimentara

Buna dimineața.
Cu tot respectul, as dorii să mă ajutați privitor la majorarea pensiei alimentare. Menționez că pensia a fost stabilită de comun acord la notar ,că și divorțul anul acesta în aprilie.Fostul soț ,la acest moment face parte din cadrul poliției .Nu cunosc insa detaliile ,unde anume este agent de poliție.As dorii sa cunosc care este procedura pentru a majora pensia alimentară a minorei în întreținerea mea ,în vârstă de 6 ani. În afară de cei 300 Ron stabiliți ,nu există altă formă de participarea la creșterea și educarea ei ,din partea tatălui.De aceea ,as dorii că sa fac aceasta acțiune ,pentru copilul meu.
În necunoștință de detalii ,cum sunt adresa locului de munca , adresa unde locuiește cu concubina ,cum pot proceda.
Mulțumesc anticipat.
Cu respect,Nicoleta Matei.
Procedura este sa faceti actiune in instanta.
Din informatiile aratate, nu se intelege daca aveti un temei real de a modifica pensia. Nu se discuta in dosar daca se creste un copil cu 300 de lei sau nu, insa din pacate exista multi care sunt crescuti cu mult mai putin.
Se discuta ce venit are in ultimele luni, ce compune venitul, ce nevoi are copilul, ce le compune etc.
Ar trebui sa discutati cu un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie întreținere Alexx20 Alexx20 Buna seara, Mă aflu și eu în următoarea situație: am divorțat în urma cu 4 ani de comun acord la notar, cu 500 lei pensie de întreținere. Peste 2 ... (vezi toată discuția)
Daca tatal contribuie acum cu 700 lei lunar, avand salarul net ... hudulineugenia hudulineugenia Daca tatal contribuie acum cu 700 lei lunar, avand salarul net de 6000 lei, pot sa deschid proces pt marire avand in vedere ca eu ( mama ) am venitul salarial ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara cioacataandreea88 cioacataandreea88 Buna ziua! am si eu o mare rugaminte,va rog sa ma sfatuiti ce sa fac in cazul in care am divortat la notar,am stabilit o pensie de 300 lei cu conditia sa ma ... (vezi toată discuția)