avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Autorizatie montare ferestre Velux
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Autorizatie montare ferestre Velux

Buna seara.Vreau sa imi renovez o mansarda nou achizitionata si vreau sa montez 4 ferestre velux si nu stiu daca am nevoie de autorizatie pt a face acest lucru?Mentionez ca acoperisul blocului nu este prevazut cu geamuri si de aceea vreau sa montez ferestrele velux ca sa pot avea si lumina naturala in mansarda.

Cu stima,
Cel mai recent răspuns: adriansfarlea , utilizator 21:03, 15 August 2023
Atat timp cat intentionati instalarea ferestrelor pe acoperisul imobilului de locuit in comun,
obligatoriu aveti nevoie de autorizatie de constructie
Orice modificare adusa fațadei sau acoperișului necesita autorizație pt că se modifica aspectul vizibil al imobilului

adriansfarlea a scris:

Buna seara.Vreau sa imi renovez o mansarda nou achizitionata si vreau sa montez 4 ferestre velux si nu stiu daca am nevoie de autorizatie pt a face acest lucru?Mentionez ca acoperisul blocului nu este prevazut cu geamuri si de aceea vreau sa montez ferestrele velux ca sa pot avea si lumina naturala in mansarda.

Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari instalatie termica casa particulara cmilos cmilos Buna ziua, as dori sa stiu daca in contextul depunerii documentatiei pentru emiterea unei autorizatii exclusiv pentru inlocuire acoperis (sarpanta, tabla si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. vecinul de langa apartamentul meu și-a montat aparatul ... Mihaela Mihaita Mihaela Mihaita Bună ziua. Vecinul de langa apartamentul meu și-a montat aparatul de aer conditionat pe peretele exterior al meu fără să-mi ceara acordul. Ce soluții ... (vezi toată discuția)
Pod inaltat Angela888 Angela888 Buna Doresc sa renovez casa veche la tara, construita in 1960 din caramida cu un pod facut din lemn inalt de 2.20 m ( la punctul maxim). Planul meu este ... (vezi toată discuția)