avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... repartitoare incalzire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

repartitoare incalzire

locuiesc la bloc in oradea,toate apartamentele au repartitoare de caldura pe fiecare apartament,deci tot blocul cu 40 ap este contorizat termic.in luna oct la sedinta de bloc s-a votat plata incazirii in sistem pausal,adica incazirea:la 40 apartamente.au fost 23 pentru comun si 17 impotriva.eu locuiesc la et 9 in casa am 18c* cu caloriferele deschise la maxim.avem aceeasi problema et 9 si et 8 restul stau in casa la 25c*.eu impreuna cu vecinii infrigurati nu dorim sa platim incazirea la comun ci atit cat inregistreaza contoarele in apartamente.in luna noe am platit cat a inregistrat contorul restul vecinilor la comun.vreau sa stiu daca pot fi obligata sa platesc la comun din moment ce am ceasuri de citire in functiune pe care le citeste firma autorizata.multumesc
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 09:15, 27 Decembrie 2016
repartitoarele nu inregistreaza un consum de caldura ci, prin analogie, se face o comparatie intre temperatura si consumul de energie.
Prin urmare, repartitoarele nu pot fi luate in calcul decat daca merg peste 80% in acest sistem.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata pierderi de caldura la bloc / lege maruis maruis Buna ziua, As dori sa stiu daca exista vreo reglementare (lege) legata de calculul (distribuirea) pierderilor de caldura pentru o scara de bloc. Mai exact ... (vezi toată discuția)
Repartitoare caldura + sistem pausal flavius1990 flavius1990 Buna ziua, Stau impreuna cu mama intr-un apartament cu 3 camere intr-un bloc cu 2 scari. Problema mea este urmatoarea: In urma cu aproximativ 7 ani s-a ... (vezi toată discuția)
Repartitoarele si ce poate pati romanul corect ... cecilia11 cecilia11 Buna Ziua, Locuiesc intr-un bloc in care toate apartamentele sunt proprietate personala. In urma cu 5 ani s-au montat repartitoare de caldura pe toate ... (vezi toată discuția)