cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

eliaroman 
	    	Utilizator

eliaroman 
	    	Utilizator	    

cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 julyet	                   

Buna ziua, am cumparat un apartament cu loc de parcare.Nu m-am mutat si nu am schimbat actele intrucat stau momentan la alt domiciliu.Intre timp, locul de ... (vezi toată discuția)
	                    julyet	                   

Buna ziua, am cumparat un apartament cu loc de parcare.Nu m-am mutat si nu am schimbat actele intrucat stau momentan la alt domiciliu.Intre timp, locul de ... (vezi toată discuția)

Eduardedd	                   

Buna ziua! Am in proprietate un apartament si o casa, in apartament am locuit pana sa-mi cumpar casa si detin un loc de parcare in fata blocului, in baza unei ... (vezi toată discuția)
	                    Eduardedd	                   

Buna ziua! Am in proprietate un apartament si o casa, in apartament am locuit pana sa-mi cumpar casa si detin un loc de parcare in fata blocului, in baza unei ... (vezi toată discuția)

blitzblitz	                   

Buna ziua,
Urmeaza sa cumpar un apartament in sectorul 4 iar propietarul actual detine loc de parcare platit la Primaria Sectorului 4.
Se poate prelua ... (vezi toată discuția)
	                    blitzblitz	                   

Buna ziua,
Urmeaza sa cumpar un apartament in sectorul 4 iar propietarul actual detine loc de parcare platit la Primaria Sectorului 4.
Se poate prelua ... (vezi toată discuția)