avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... PRIMA INSTALARE - CONDITII ADMINISTRATOR FIRMA
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

PRIMA INSTALARE - CONDITII ADMINISTRATOR FIRMA

As dori sa stiu daca in cazul Ordonanţei de urgenţă nr. 60/2016 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 76/2002, prima de instalare de 12.500 lei, se poate acorda si unui somer care se incadreaza in munca in calitate de angajat la firma la care este si administrator (practic, la propria firma). Intrebarea este pusa in contextul in care, evident, se indeplinesc celelalte conditii pentru obtinerea primei de instalare (domiciliu schimbat la >50 km de domiciliul actual, contract pe minim 12 luni, etc)

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Somaj Eliza Maria Eliza Maria Buna ziua, sunt somera si doresc sa-mi spuneti daca beneficiez de prima de instalare daca ma mut doar eu, fara familie in alta localitate . (vezi toată discuția)
În ce condiții se obține prima de instalare? LivioaraB LivioaraB Dacă m-am înscris la 1 august la Agenția teritorială de ocupare a forței de muncă, și mă angajez la 1 septembrie, pe perioada nedeterminata și la ... (vezi toată discuția)
Prima de mobilitate digi2012 digi2012 Va rog sa-mi spuneti daca, fiind somer in plata, in cazul in care ma angajez(schimband domiciliul) in Bucuresti(domiciliul meu fiind la 100km distanta), pe o ... (vezi toată discuția)