Buna ziua ma numesc Roxana locuiesc cu parintii intr-un apartament cu 2 camere sunt necasatorita Parintii doresc sa imi fac act de vinzare cumparare pe apartament deoarece mai am o sora casatorita care are 2copii Rugaminte mea este ce act imi pot face ca eu sa ramin in apartament deaoarece nu am copii si nici sot? mentionez ca sora are 1 apartament unde locuieste cu sotul si copii cumparat de la icral in 1991 va multumesc anticipat eu nu detin alta propietate multumesc inca o data pt raspuns
Eu unul nu va recomand contractul cu clauza de intretinere fiindca poate da nastere la interpretari!
Cel mai corect contract pe care il puteti incheia cu parintii dvs este contractul de vanzare cumparare cu uzufruct viager! Astfel parintii dvs vor avea dreptul sa locuiasca in acel apartament pana la moarte!B-)
SUCCES!
1. Contract de vanzare-cumparare cu drept de uz viager, al vanzatorului, la care puteti sa prevedeti orice clauza doriti dvs.. (adica - parinti pot locui in apartament pana la moarte)
2. Contractul nu poate fi atacat, iar daca va fi atacat nu au nici o sansa, pentru ca apartamentul a fost vandut.
3. Aveti grija sa treceti un pret serios, adica cel de piata, de cumparare, chiar daca va trebui sa platiti taxe mai mari. Vanzarea este valabila cand pretul este sincer si serios.