avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Card de credit restant, refuz refinantare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Card de credit restant, refuz refinantare

am un card de credit cetelem insa datorita unor pb de sanatate nu am mai achitat de 6 luni...in nenumarate randuri am sunat la ei sa facem o restructurare/refinantare intrucat nu pot achita 800 de lei sa ajung la zi si am solicitat ca pe langa limita de credit aprobata de 2000 lei sa se includa si restantele si sa facem o refinantare...nu vor deloc..spun ca nu se poate intrucat am intarzieri in plata extraselor si m-au bagat in biroul de credit...ieri ma suna si imi spune ca este de la preexecutari silite si ca daca nu achit pana la ora 14 ea va inainta dosarul colegilor de la executari silite...ii explic ca nu am cum sa achit ca doresc o refinantare sau sa achit 250 de lei (100 rata normala +150 din restanta ) lunar pana ajung la zi...nu vor si mi-a mai comunicat ca ea oricum a facut interogarea la ITM si imi va notifica firma sa imi popreasca din salariu...i-am explicat ca nu poate face decat printr-o hotarare judecatoreasca si daca va face poprirea va fi de1/3 adica imi va retine suma de 230 mai putin decat pot plati eu fara sa se ajunga la executare...raspunsul a fost nu...ea inainteaza dosarul...ce pot face?inca nu a fost declarat anticipat cardul de credit

Alte discuții în legătură

Card de credit cetelem achitat, instiintare executare silita lucianmiclea lucianmiclea buna ziua, detin un card de credit de la cetelem asociat unui contract de credit mai vechi si achitat integral...cardul actal a fost reactivat si nefolosit pe ... (vezi toată discuția)
Refinantare-se merita???? oanamaftei oanamaftei Buna ziua! Acum 2 ani am facut un credit de nevoi personale cu ipoteca pe 30 ani, 30 mii euro.Din cauza unui card cu descoperire la aceeasi banca, la care ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc dupa refinantare marian2013 marian2013 Buna ziua. Situatia sta in felul urmator:o persoana apropiata mie a contractat un credit de la cetelem in 2008.Dupa aproximativ 1 an jumatate(timp in care a ... (vezi toată discuția)