avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1696 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Buletinul romanesc e expirat, refacere
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Buletinul romanesc e expirat, refacere

Sunt in Italia de aproape 10 ani,buletinul romanesc e expirat de vreo 3 ani,nu mai am pe nimeni in Romania sunt rezidenta in Italia din 2009.Mai am vreo posibilitate de a obtine un buletin romanesc tinand cont va nu mai e nimeni in Romania ce mio poate face.nici o rezidenta in Romania.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 10:56, 2 Ianuarie 2017
Nu puteti daca nu exista cineva care sa dea declaratie la Evidenta ca va primeste in spatiu.
Va puteti face doar pasaport pentru cetatean roman cu domiciliul in strainatate la unul din consulatele noastre din Italia, daca mai aveti cartea de identitate - va primesc documentele chiar daca e expirata.

Aveti aici lista:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin romanesc care va expira in italia sergiu1803 sergiu1803 sint cetatean roman nascut in Republica Moldova.momentan ma aflu in Italia.Detin buletin romanesc care va expira in martie 2013.As vrea sa va intreb daca e ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin cddamian cddamian Buna ziua ! Buletinul meu e pe cale sa expire , de un an de zile locuiesc in olanda insa fara a fi luat in spatiu . Pentru a schimba buletinul ce acte imi sunt ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate expirata in strainatate nese nese rog sa ma ajutatı ce pot face ma aflu ın strainatate şi mia expirat cartea de indentitate de aprox.2 ani :( ..problema este ca ın romınia ... (vezi toată discuția)