avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Firma de administrare imobile caen 6832 e ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Firma de administrare imobile caen 6832 e microintreprindere?

Buna ziua! Ma aflu in procesul de infiintare a unui SRL cu obiectul principal de activitate- administrarea imobilelor pe baza de comision sau contract si am o mare nelamurire: firma se va incadra in regimul fiscal al microintreprinderilor? Dilema pe care o am este referitoare la activitatea firmei. Practic serviciile pe care le va oferi firma ( mentionate si in contractele cu asociatiile de proprietari ) vor fi de administrare tehnica, contabilitate in partida simpla si casierie. Se incadreaza in categoria activitatilor de managment si consultanta, sau nu?
Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Dragos Dimitrescu , Contabil 20:20, 14 Ianuarie 2017
Microintreprindere. Atata timp cat nu faceti consultanta sau nu depasiti cifra de afaceri de 500000 euro pe an, veti fi impozitata ca si o microintreprindere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultanta si management, cum se face diferentierea? Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua. Am tot cautat explicatii privind activitatile de management si consultanta. Concret, care sunt acele activitati de management si consultanta ... (vezi toată discuția)
Consultanta impozit microintreprindere issimo67 issimo67 Buna ziua, 1.Va rog sa-mi precizati care este baza legala(act normativ ,art, alin, lit. pentru incadrarea activitatiilor desfasurate de o microintreprindere ... (vezi toată discuția)
Impozitare pfa Sorina70 Sorina70 Buna seara, Un PFA care presteaza servicii in domeniul IT (activitati de realizare a soft-ului la comanda) in momentul infiintarii poate sa urmeze regulile ... (vezi toată discuția)