avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reziliere contract de inchiriere in calitate de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reziliere contract de inchiriere in calitate de chirias

Reziliere contract de inchiriere incheiat pe un an , inregistrat la ANAF in lei dar si un exemplar la agentia imobiliara intermediara in euro
-conf .clauzei din contract pot cere rezilierea fara a mentiona motivul ?
-unde depun cererea de reziliere a contractului de inchiriere?

Cel mai recent răspuns: liliana.suciu , utilizator 23:15, 2 Ianuarie 2017
Daca aveti calitatea de chirias va trebui sa notificati proprietarul imobilului respectiv de dorinta dvs in vederea rezilierii contractului.Agentia imobiliara dupa incheierea contractului nu are nici o raspundere privind derularea acestuia,iar demersurile ulterioare rezilierii se fac la ANAF de catre proprietar.Incercati sa aveti o discutie amiabila cu proprietarul,ar fi bine sa cititi anterior clauzele contractuale.
Multumesc,am citit clauzele,chiria in lei la ANAF cu avans pe 2 luni iar contractul cu Agentia imobiliara in euro cu avans pe un an, efectiv data suma , adica totusi sper sa ma pot baza pe contractul cu Agentia imobiliara,in caz ca nu pot amiabil cu proprietarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere imobil incalcat crisro crisro Buna ziua Am dat un anunt de inchiriere pentru un apartament. O agentie imobiliara a venit cu un client, care s-a hotarat sa inchirieze. Am semnat un contract ... (vezi toată discuția)
Cum anulez un contract de inchiriere urgent va rog sa maajutati!!! wajdi wajdi :(( vreau sa anulez un contract de inchiriere eu fiind chiriasul si sa imi recuperez avansul de 1100euro;reprezentand plata pe 4luni plus garantie si comision ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere mic57 mic57 Am mostenit un apartament pe care vreau sa-l inchiriez; contractul de inchiriere va fi incheiat pe o perioada de un an si va fi inregistrat la ANAF. In ... (vezi toată discuția)