avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... cerere de reziliere contract de prestari servicii ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

cerere de reziliere contract de prestari servicii transmis online

Buna ziua,

As dori sa stiu daca se poate trimite o cerere de reziliere a unui contract de prestari servicii prin e-mail.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: dfl , utilizator 13:08, 5 Ianuarie 2017
Dacă scrie așa ceva în contract, da. Cel mai bine este să studiați cu atenție contractul și apoi să reziliați contractul, urmând să notificați acest fapt, conform clauzelor contractului.
Buna ziua,

Va multumesc pentru raspunsul prompt.
Am citit contractul si nu este specificat ca cererea de reziliere sa fie facuta personal. Deci se poate face si online
Insa este o taxa de reziliere care reprezinta 50% din valoare contractului de la momentul cererii de reziliere si pana la terminarea de drept a acestuia.
As vrea sa stiu daca aceasta clauza este abuziva sau nu.
Mentionez ca este vorba de un "contract de furnizare servicii internet".

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Upc nu doreste rezilierea unui contract al unei persoane juridice,prelungit abuziv leila memet leila memet buna seara,societatea mea a contractat un abonament de 2 ani de la upc de internet si televiziune,si acum pe data de 5 ian 2013 s-a incheiat;in decembrie anul ... (vezi toată discuția)
Contract servicii internet sonia54 sonia54 Doresc sa inchid, sa reziliez un contract de servicii internet si telefonie, care este pe numele baiatului, el fiind plecat din tara. Am intrebat la telefon ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract servicii operator telefonie mobila inainte de termen dkrutsch dkrutsch daca am incheiat un contract pe durata determinata cu un operator de telefonie mobila pentru prestarea serviciului de internet (servicii de date nu de voce) si ... (vezi toată discuția)