avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... sechestrat act de identitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

sechestrat act de identitate

Buna ziua,
Anul trecut am divortat de sotie si copilul rezultat din casatorie are domiciliul la mine custodia este comuna, dar ea este plecata in uk unde s-a si maritat, conform hotararii judecatoresti are drept la ultima saptamana din vacata de iarna. am facut toate demersurile necesare pentru ca fata sa poata merge in vacanta la ea. Am dus fata la mama acesteia deoarece trebuia sa mearga insotita de aceasta am lasato cu pasaport, dar fosta sotie nu ia facut declaratie la consulat sa poata pleca si nici biletul de avion nu la cumparat, imi este frica ca dupa ce se va termina vacanta nu voi mai recupera pasaportul de la ea cum sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 12:00, 3 Ianuarie 2017
Buna ziua,
Dupa ce va expira perioada de stat la mama solicitati si actele fiicei.
In caz ca nu vi le returneaza atunci va veti adresa fie politiei fie instantei.
constitue proba inregistrile audio ale convorbirilor telefonice si inregistrarile audio video ale intalnirilor?
Buna ziua,
Da, dovedesc ca ati inmanat acele acte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calatorie in strainatate copil minor loredanamaria loredanamaria Buna ziua.ajutati-ma va rog.Problema mea este urmatoarea.Sunt mama unei fetite de 12 ani,sunt despartita si fetita mi-a fost incredintata mie.Locuim in Italia ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pt calatoria minorului flr_florentina flr_florentina buna ziua,am o intrebare sotul meu are o fetita din prima casatorie care este la mama ei ele locuind in italia,sotul meu vrea sa aduca fetita in tara pe ... (vezi toată discuția)
Urgență Iulia Ava Iulia Ava Bună ziua! Sunt în Italia și cartea de identitate românească a expirat.. Pentru a ma întoarce în România am făcut programare pentru eliberarea ... (vezi toată discuția)