Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

probleme depunere declaratia M500

Buna ziua,

poate cineva sa-mi spuna cum a reusit sa transmita declaratia M500?
Am verificat-o, am semnat-o si transmis-o. Am primit confirmarea ca este depusa dar verificand mai tarziu pe site-ul ANAF am primit mesajul ca fisierul nu este valid. plus sa il descarc din nou ... etc
Am inteles ca fisierul nu trebuie sa fie in PDF, l-am transformat (cum m-am priceput) in document XML dar fara succes. ANAF-ul nu-l vede!
Stie cineva ceva?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 14:26, 12 Ianuarie 2017
Buna ziua,
Depunerea se face in format PDF. Daca nu este valid reluati operatiunea. Exista o modificare a formularului din 10.01.2016.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Versiunea actualizata pentru declaratia 112 (soft a si soft j) - metode de preluare declaratia 112 dintr-o luna anterioara  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [u][i]Metode de preluare declaratia 112 dintr-o luna anterioara: [/i][/u] 1. Daca este aceeasi versiune si in luna urmatoare: Efectuati o copie a fisierului ... (vezi toată discuția)
Salvare d.112 ptr.unitatea fiscala camicami camicami Am completat D.112,validata,fara erori,dar nu stiu de unde si cum sa o salvez pe stick ptr.unitatea fiscala. Ce denumire trebuie sa aiba fisierul salvat ? ... (vezi toată discuția)
Poate fi semnata electronic declaratia 112 generata din aplicatia de verificare a mfp??? eliasav eliasav Teoretic Soft-ul J de validare date din fisier XML pentru formularul D112 pus la dispozitie de ANAF este numai pentru verificarea corectitudinii datelor ... (vezi toată discuția)